top of page

COVID-19 maatregelen

Welkom bij Fixit Volley

Hier vindt u alle maatregelen die van toepassing zijn in onze sporthal te Achterbroek. We nodigen u uit om alles vooraf grondig door te nemen en ter plaatste de richtlijnen goed te volgen. Alvast bedankt voor uw medewerking.

De richtlijnen voor de toeschouwers bevatten de maatregelen die gelden voor de toeschouwers in de sporthal en de bezoekers van het clublokaal. UPDATE: toeschouwers zijn niet langer toegelaten. 

Daarnaast zijn er ook specifieke richtlijnen voor de bezoekende ploegen .

Alle richtlijnen vloeien voort uit de protocols. Via de menubalk 'Covid-19' kunt u alle protocols raadplegen die van toepassing zijn binnen de club. We raden aan om de protocols te raadplegen omdat ze nog bijkomende informatie bevatten over uw bezoek aan onze club. UPDATE 28/10: ook de U11 wedstrijden worden geannuleerd 

Het protocol 'inkom' regelt de situatie in de inkomhal en de doorgang naar het clublokaal, de kleedkamers en de zaal. 

Het protocol voor de medewerkers bevat richtlijnen voor de medewerkers van het clublokaal, scheidsrechters, terreinafgevaardigden en de medewerkers aanwezig in het EHBO- en scheidsrechterslokaal. In het clublokaal zal er een 'to do' lijst liggen met bijkomende instructies voor de (bestuurs)medewerkers die instaan voor het toezicht op de naleving van de protocollen en de periodieke hygiënemaatregelen. 

Het protocol voor spelers en trainers beschrijft wat je moet doen in het geval van een mogelijke besmetting (training, wedstrijd of andere ploegactiviteit).

Bovenstaande protocols zijn ook beschikbaar in een afdrukbare pdf in dit overzichtsdocument

De wedstrijdprotocollen gelden voor de Vlaamse reeksen en zijn opgedeeld in twee versies namelijk het Protocol Promo tem U15 (6 tegen 6) en het Protocol U13 en U11 reeksen (4-4 en 3-3)
Hierin wordt stap per stap uitgelegd hoe een wedstrijdorganisatie vanaf het binnenkomen in de sportzaal t.e.m. de afsluiting van de wedstrijd zal verlopen. UPDATE 28/10: ook U11 kunnen geen wedstrijden meer spelen
 

Uiteraard dient u naast deze richtlijnen rekening te houden met de richtlijnen die in Kalmthout van toepassing zijn.

bottom of page