Het huiswerk van onze sportieve cel is rond. We verwelkomen Sara Meynants en vieren de terugkeer van Birthe Wittock. Sara Janssens maakt de overstap van Dames 2 naar Dames 1.


Samenstelling Dames 1 voor volgend seizoen:


Spelverdeling: Margot Vandezande en Lynn Van Heyste

Libero: Fleur Baens en Sara Janssens

Opposite : Celine Gauthier en Inez Vandezande

Midden : Sara Meynants, Leen Guillaume en Helene Mertens

Hoek: Birthe Wittock, Robyn Theuns en Elise Van Hoof


Trainer/coach: Ignace Claes

45 keer bekeken0 reacties

Op maandag 21 en 22 december 2020 gaat de eerste editie van de Antwerp4volley jeugdstage door. Deze jeugdstage is toegankelijk voor alle jongens en meisjes van de U13 (tot en met geboortejaar 2008). Uiteraard zal de stage steeds volgens de geldende coronamaatregelen verlopen.


De trainingen vinden plaats in de geweldige Arenahal, de thuisbasis van de Antwerpse fanionteams. De sessies worden gegeven door gediplomeerde trainers en de doelstelling is om iedereen te laten trainen op zijn of haar eigen niveau.

Een lunchpakket dien je zelf mee te nemen, gezonde tussendoortjes worden voorzien. Elke deelnemer ontvangt bij aanvang van de stage ook een goodiebag met onder andere een trainingshirt. Gelieve bij inschrijving dus ook de maat van de speler/speelster te vermelden.


Praktisch:

Maandag 21 december: 10u00 tot 12u00 en 13u00 tot 15u00

Dinsdag 22 december: 13u00 tot 15u00 en 15u30 tot 17u00


Adres: Arenaplein 1, 2100 Deurne.


Deelnameprijs: 40 euro per persoon. Inschrijven kan alleen door een e-mail te sturen naar vervloessemsander@gmail.com met opgave van voornaam en naam, adres, telefoon of GSM nummer + e-mail, je leeftijd, je niveau (regionaal of provinciaal), je t-shirt maat en voor welke club je uitkomt.

Gelieve in te schrijven voor 7 december. Als je geldig hebt ingeschreven krijg je enkele dagen voor aanvang van de stage een e-mail met alle praktische informatie en afspraken.


Je inschrijving is pas geldig na storting van het inschrijvingsgeld op rekeningnummer

BE70 1325 4738 8825 op naam Antwerp4Volley. Vermeld ook je naam en A4V-kerststage. Door de corona-maatregelen zijn de plaatsen beperkt, dus wees er snel bij!

110 keer bekeken0 reacties

Bijgewerkt: 29 okt 2020


Laatste update: 29 oktober 2020


Update 29 oktober


Alle sporthallen gaan dicht. De trainingen voor Basic, U11 en U13 worden dus voor onbepaalde tijd opgeschort.


Update 28 oktober


Met ingang van woensdag 28 oktober mogen er geen trainingen meer plaatsvinden voor U15 en ouder in de gemeentelijke sporthallen van Achterbroek en Gooreind. Dat hebben de gemeentebesturen van Kalmthout en Wuustwezel beslist. Basic, U11 en U13 kunnen nog wel blijven trainen (met contact). Ook de wedstrijden van U11 worden geannuleerd. Meer info volgt via de trainers.


Hieronder volgen de aangepaste richtlijnen voor trainingen. Deze regels zijn geldig tot er nieuwe protocollen volgen vanuit de volleybalbond.

Algemene afspraken voor alle ploegen Fixit wil zo veel als mogelijk sportactiviteiten blijven aanbieden aan haar leden. Door de coronamaatregelen zal dit voor alle ploegen (behalve Basic, U11 en U13) betekenen dat er aanpassingen zijn aan de inhoud en vorm van de trainingen. Er zal meer gefocust worden op fysiek (conditie, kracht en blessurepreventie) en techniek, met in achtneming van de 1,5 meter regel. Er kan niet meer indoor worden getraind en buiten moet er rekening worden gehouden met het samenscholingsverbod.

Aanpassing aan de start- en eindtijd van de trainingen Basic, U11 en U13


Doel: trainingsgroepen elkaar niet laten kruisen in de zaal; trainers tijd geven om al het materiaal klaar te zetten en nadien te ontsmetten en op te ruimen.

 • Basic en U11: geen aanpassing start- en eindtijd van de training

 • U13: geen aanpassing van de starttijd maar 10 min vroeger stoppen

 • U15: geen trainingen indoor toegelaten

 • U17: geen trainingen indoor toegelaten

 • Seniorploegen: geen trainingen indoor toegelaten

Overige aandachtspunten:

 • Enkel (assistent-)trainers mogen het materiaalkot betreden. Dit geldt in elke sporthal.

 • Beperk samenhokken voor, tijdens en na de training:

 • Kom maar juist op tijd op de training en blijf na de training niet plakken.

 • Verspreid je over de zaal om je schoenen te wisselen en te drinken.

 • Ga correct om met de regels voor nauw contact bij het carpoolen.

 • De trainer ziet toe op de correcte toepassing van de regels. Eventuele extra aanpassingen kunnen door de trainer ingeroepen worden.


Alle maatregelen zijn te vinden op onze website: https://www.fixit-volley.be/covid19129 keer bekeken0 reacties
 • Black Flickr Icon

©2018 by Fixit Volley Kalmthout.