top of page

Zaterdagavond 23 april 2022. Een avond om nooit meer te vergeten

Fixit nam afscheid van Katleen, onze trouwe clubsecretaris sinds 2013. Wat Katleen voor onze club heeft betekent, valt niet in enkele zinnen samen te vatten. Naast secretaris was ze ook markeerder, zaalcoördinator, jeugdscheidsrechter en gelegenheidscoach. De sportieve successen die de club de laatste jaren heeft geboekt, zijn mee gekleurd door haar professionele aanpak en onvoorwaardelijke inzet voor de club. We zullen haar heel hard missen. Katleen heeft al laten weten dat ze regelmatig naar een wedstrijd zal komen kijken. We zullen haar met open armen ontvangen.


De laatste competitiewedstrijd van het seizoen kondigde zich aan als de afscheidsmatch Robyn en Valerie. Valérie El Houssine gaat dichter bij huis volleyballen. Na drie seizoenen Fixit trekt ze voortaan het shirt van Namur aan. Merci Valérie! We zullen je nooit vergeten. Robyn speelde in totaal 7 seizoenen voor de club en kan gerust een clubicoon worden genoemd. In haar afscheidsspeech verzekerde ze ons dat het Fixit-verhaal voor haar zeker nog niet ten einde is. En wat is er mooier dan afscheid nemen met een prijs? De fles Kidibul verraadt enigszins dat we daar niet helemaal op voorbereid waren. Maar daarover later meer.


De verloren bekerfinale op paasmaandag leek de enige resterende kans op een prijs voor Dames 1. De teleurstelling werd snel doorgespoeld en de focus verlegd naar de laatste competitiematch voor eigen publiek. Een wedstrijd die in het teken zou staan van het afscheid van 2 speelsters en onze clubsecretaris. Het nummer 9 in de rangschikking bleek niet bij machte om dat feestje te vergallen, want na 3 vlotte sets was de kous snel af. De verbazing was echter groot toen (tijdens de afscheidsspeeches, nota bene !) het nieuws doorsijpelde dat de competitieleider thuis met 0-3 de boot inging. Net zoals Dames 2 enkele uren eerder, was nu ook Dames 1 kampioen!! In allerijl startte de zoektocht naar wat bubbels om dit unieke sportieve succes te vieren. De (verplichte) promotie naar Liga stelt onze fijne familiale club voor heel wat sportieve en logistieke uitdagingen. Een opdracht waarmee het bestuur meteen aan de slag is gegaan. Nog eens een dikke proficiat aan Dames 1 en Dames 2 voor dit uitzonderlijke sportieve hoogtepunt, maar ook aan alle (jeugd)spelers, ouders, trainers, coaches, scheidsrechters, supporters, sponsors en (bestuurs)medewerkers. Zonder jullie was dit nooit mogelijk geweest. Fixit loves you all.
147 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page