top of page

Zaterdag 17 november = Super Saturday! 🏐 💙

Bijgewerkt op: 14 nov. 2018


Komende zaterdag 17 november is het "super saturday" bij Fixit! Er staan immers heel wat bijzondere wedstrijden op het programma. In dit bericht lees je er alles over.Sportief programma


Topmatch in 1ste nationale: Heren 1 vs. Amigos Zoersel B (20u30)

Met Heren 1 tegen Amigos Zoersel B serveren we een echte topmatch! Beide teams zijn tot op heden ongeslagen en voeren allebei na 7 speeldagen het klassement aan met 20 punten. We rekenen uiteraard op de massale aanwezigheid van onze supporters. Na de match volgt er sowieso een gratis vat!


Topderby in 2de provinciale: Heren 2 vs. Volmar Ekeren (17u00)

Heren 2 speelt om 17u00 een heuse derby tegen de buren van Volmar Ekeren. Een wedstrijd waarin ze best de nodige punten pakken. Waarom? Dat lees je hieronder bij Heren 3.


Keldertopper in 3de provinciale: Heren 3 vs. FH Nijlen (15u00)

Heren 3 en FH Nijlen kamperen momenteel in de kelder van 3de provinciale B. Hoog tijd om punten te pakken dus. En met een beetje geluk wordt het ook 'pinten pakken' want als Heren 2 en Heren 3 samen 4 punten behalen, volgt er een extra gratis vat!


Bovendien spelen die namiddag ook onze Fixit meisjes U13 B en U13 C tegen elkaar in de competitie! Deze match start ook om 15u. De eerste bal wordt overigens opgeworpen om 13u want dan spelen onze meisjes U13 A tegen Mavoc Mechelen. Dat is de vierde vs. de derde in de stand van de provinciale U13 reeks.


Extrasportief programma


Pronostiek

Tijdens de drie matchen van onze Heren kan er door de supporters ook gepronostikeerd worden op de uitslag van de match van Heren 1.  Schiftingsvraag is het aantal behaalde punten van de verliezende ploeg.

Prijs per pronostiek is 2 euro.  De winnaar van deze pronostiek krijgt de helft van de opbrengst na de match van Heren 1.  Formulieren voor pronostiek zijn beschikbaar aan de inkom vanaf 14.30 uur.


Supportersfeest

Na afloop van de wedstrijd van Heren 1 gaat het gratis vat aan de tap en draaien onze huis DJ's Leffe en Noppe aan de knoppen.

179 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page