top of page

Tom van Walle naar Fixit

Tom van Walle sloot vorig jaar zijn succesvolle carrière af als professioneel beachvolleybalspeler. Tijd voor een nieuwe uitdaging en die vindt hij bij Fixit Heren 1, waarvan hij volgend seizoen trainer wordt. Back to the roots dus voor deze topper!


"Ik heb veel zin om aan de slag te gaan als trainer van Heren 1", aldus Tom. "Ik ben blij dat ze me zien als iemand die de ploeg kan helpen om toffe volleybal te laten spelen. Mijn hart ligt bij Fixit (of het Antwerpse volleybal in het algemeen) waar ik mijn eerste stappen heb gezet. Het is een familieclub waar ik me op mijn gemak voel en waar de band met de supporters heel sterk aanwezig is."


Hoever reiken de ambities? "Dat zal een beetje afwachten worden hoe de ploeg er zal uitzien. Maar ik wil uiteraard dat er hard gewerkt wordt op training en ik zal proberen mijn stempel op de ploeg te zetten. Daarnaast moet sporten en volleybal ook tof zijn. Hopelijk zal dit te zien zijn op het veld."


Sportief coördinator Dirk Eestermans is alvast in zijn nopjes. “Met Tom halen we veel ervaring aan boord. Hij is bovendien iemand die de club goed kent. We kijken er met z’n allen heel erg naar uit”


De hele Fixit familie zal Tom alvast met open armen ontvangen!226 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page